Δωρεάν ποδήλατα για να ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν ποδήλατα και ειδικά ποδήλατα φορτίου σας περιμενουν για να βρείτε την κίνησή σας κατά τη διάρκεια του Greenwave Festival στη Θεσσαλονίκη, μια εναλλακτική «πράσινη» γιορτή που διοργανώνεται από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης κάθε χρόνο από το 2011, σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις και δίκτυα. Από την Πέμπτη έως την Κυριακή, 18 - 21 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ (δίπλα στο Θέατρο Κήπου).

Δωρεάν ποδήλατα και ειδικά ποδήλατα φορτίου σας περιμενουν για να βρείτε την κίνησή σας κατά τη διάρκεια του Greenwave Festival στη Θεσσαλονίκη, μια εναλλακτική «πράσινη» γιορτή που διοργανώνεται από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης κάθε χρόνο από το 2011, σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις και δίκτυα. Από την Πέμπτη έως την Κυριακή, 18 - 21Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ (δίπλα στο Θέατρο Κήπου).

Η Κοινωνική  Συνεταιριστική Επιχείρηση "Πράσινες Διαδρομές" και το Γραφείο Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) παρέχουν τα ποδήλατα υποστηρίζοντας την Ευρωπαϊκή εβδομάδα MOVE για την προώθηση των ωφελειών της ενεργούς και τακτικής συμμετοχής στον αθλητισμό και την σωματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. 

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα με πάνω από 81.500 φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, και καλύπτει μια έκταση περίπου 33,4 στρεμμάτων. Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής διαχείρισης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις περιοχές της πανεπιστημιούπολης, το πανεπιστήμιο λειτουργεί ένα σύστημα κοινής χρήσης ποδηλάτων για τα μέλη της κοινότητας του ΑΠΘ.