H Ευρωπαϊκή Εκστρατεία NowWeMove στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ

Μια μεγάλη γιορτή χορού και συνεργασίας διοργανώνεται για δεύτερη φορά από την Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ στην Καρδίτσα το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαϊου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 21 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα με πολυάριθμες αποστολές, καθώς και πλήθος εθελοντών που θα δημιουργήσουν ξανά μια αγκαλιά αγάπης και θετικής ενέργειας για τους συμμετέχοντες!
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η οργανωτική επιτροπή μαζί με τους εθελοντές της διοργάνωσης ετοιμάζουν με ελπίδα, κέφι και δημιουργική διάθεση μια πραγματική γιορτή με χορό και μουσική καλώντας όλους τους δημότες της Καρδίτσας να γιορτάσουν, να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα και να αποδείξουν πως η δύναμη της τέχνης μπορεί να διευκολύνει την αισθητική και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.
Η πόλη θα υποδεχτεί για δύο μέρες πάνω από 250 άτομα, από Ομάδες Χορού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, της Πάτρας, της Καβάλας , της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, των Σερρών, οι οποίες μαζί με τις αντίστοιχες Ομάδες της Καρδίτσας θα ανταμειφθούν με το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.
 

Με την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και της Κοινωνικής Συνεταιριστικης Επιχείρησης Πράσινες Διαδρομές στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove για την φυσική άσκηση και την σωματική δραστηριότητα.