Η Ευρωπαϊκή Εκστρατεία NowWeMove συμμετέχει στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Τρέχουμε στον αγώνα των 5χλμ. στα πλαίσια του Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος" για την προώθηση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας MOVE WEEK (21-27/09/2015) για την προώθηση της φυσικής άσκησης και σωματικής δραστηριότητας.

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Μόλις μία εβδομάδα απέμεινε για το κλείσιμο των εγγραφών στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου των 5.000μ. μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove και της Ευρωπαϊκής εβδομάδας MOVE είναι η προώθηση των ευεργετικών αποτελεσμάτων της καθημερινής κίνησης και της τακτικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό και την σωματική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη.