Panna Show - Ποδόσφαιρο Δρόμου για την Προώθηση της Φυσικής Άσκησης σε 8 Ευρωπαϊκές Πόλεις

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια παρουσίαση του Ποδοσφαίρου Δρόμου στην Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Πέμπτη 28 Μαίου στις 5 έως 8 το απόγευμα, μέρος της Ευρωπαϊκής Περιοδείας Panna.Το PANNA είναι σχετικά νέο άθλημα / σωματική δραστηριότητα. Αρκετά συχνά χρησιμοποιείται σε εκδηλώσεις επίδειξης καθώς συνδυάζει αεροβική, ποδόσφαιρο, ρυθμική γυμναστική και διασκέδαση, όλα σε ένα. Είναι μια εύκολη δραστηριότητα που θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μπάλα και λίγος χώρος.

Το PANNA είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο, στο χόκεϊ επί χόρτου ή στο μπάσκετ, κατά την οποία ένας παίχτης ρίχνει την μπάλα ανάμεσα στα πόδια του αντιπάλου. Αυτό μπορεί να γίνει, προκειμένου να περάσει την μπάλλα σε άλλο παίκτη ή να σημαδέψει ένα στόχο, ή να συνεχίσει και να ανακτήσει την μπάλλα. Το PANNA χρησιμοποιείται ως εργαλείο για κοινωνική ένταξη δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους σε εξωτερικούς χώρους.

Την Πέμπτη 28 Μαίου 2015, μια από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες, η Copenhagen Panna House θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι να είναι κάποιος σωματικά δραστήριος, να διασκεδάζει και να συμμετέχει με διαφορετικούς ανθρώπους σε ένα παιχνίδι. Στην Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση θααπαρτίζεται από δύο μέρη: την επίδειξη του παιχνιδιού Panna και στην συνέχεια την παρουσίαση των  βασικών δεξιοτήτων σε όλους τους θεατές που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους παίζοντας μπάλα.

Η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση "Πράσινες Διαδρομές ΚοινΣΕπ" ανέλαβε την διοργάνωση της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διοργανώνεται από τον Διεθνή Οργανισμό για τον Αθλητισμό και τον Πολιστισμό (ISCA) με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τον Αθλητισμό #BeActive.