Παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove στο 24ο GR.A.F.T.S. International Health & Fitness Congress

Στην επιτυχημένη διοργάνωση του 24ου GR.A.F.T.S. INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS πήρε μέρος η ομάδα της ΕυρωπαΙκής Εκστρατείας NowWeMove που πραγματοποιήθηκε στις 13, 14 και 15 Μαρτίου 2015 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, Jasmin Waldmann (Γερμανία – DE), Αniko Gog (Ουγγαρία - HU), Cedric Bryant (Η.Π.Α – US), Gil Lopez (Ιταλία -ΙΤ), Ago Renata (Ουγγαρία - HU), τους οποίους πλαισιώνουν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές από ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 40 παρουσιάσεις θεμάτων, από 45 εισηγητές, σε 52 εκπαιδευτικές ώρες.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness και του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Exercise to Music) με στόχο τον εμπλουτισμό και την ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της συγκεκριμένης αγοράς μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης, την παρουσίαση νέων προϊόντων του Wellness & Fitness σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς και την σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση.