Συμμετοχή της Ευρωπαίκής Εκστρατείας NowWeMove στο 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Άτομα με κινητική αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων:

Στις 29 Μαΐου με 1 Ιουνίου η Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας Αιμιλία Βακουφάρη πήρε μέτος στο 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Άτομα με κινητική αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων: Σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων ενσωμάτωσης» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ» και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, του εργαστηρίου προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε και φέτος στην προσβάσιμη κατασκήνωση “Pitsas camp” στον Πρίνο της Θάσου.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove και πως μπορούν να πάρουν μέρος στην Ευρωπϊκή Εβδομάδα MOVE Week από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015. Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν επίσης τα Παραολυμπιακά Αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, Επιτραπέζια αντισφαίριση με αμαξίδιο, Τοξοβολία όπως και το Beach sitting volleyball που φιλοδοξεί να είναι σύντομα επίσημο άθλημα των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.830682477020644.1073741857.165247803564118&type=1