Παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove και των νέων αθλημάτων Τ-Ball στις Σέρρες

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις Σέρρες παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Ευρωπαϊκής εκστρατείας NowWeMove και τα νέα αθλήματα Τ-Ball. H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Πράσινες Διαδρομές ΚοινΣΕπ" εθνικός συντονιστής της εκστρατείας NowWeMove στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ηρακλείου "ΟΑΣΗ" συμμετέχουν στο πρόγραμμα MOVE Transfer για την διάδοση των νέων αθλημάτων T-Ball από την Κρήτη σε όλη την Ελλάδα.

Εκατοντάδες παιδιά δημοτικών και ειδικών σχολείων δοκίμασαν μια σειρά από αθλήματα T-Ball στα ειδικά τραπέζια που είχαν στηθεί στο στρατόπεδο Παπαλουκά.

Το Τ - ball  αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (καθώς επίσης και στον αύλειο χώρο) του 32ου Δημ. Σχ. Ηρακλείου από τον γυμναστή Χρήστο Γκιουζέλη. Καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη του ήταν η ανάγκη των παιδιών να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 32ου Δημ. Σχ. Ηρακλείου, τις βροχερές – κρύες ημέρες και στις ώρες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.858201654253023.1073741831.831284860278036&type=1

Περισσότερα για το Τ-Ball εδώ: http://www.t-ball.gr/