Γίνε Διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ

Οι διοργανωτές ΚΙΝΗΣΗΣ είναι οι πρωταγωνιστές της Εβδομάδας ΚΙΝΗΣΗΣ. Είναι αυτοί που πραγματοποιούν την Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

 • Τι είναι η Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ?

  Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ είναι μια ετήσια πανευρωπαϊκή εκδήλωση και αναπόσπαστο μέρος της Εκστρατείας NowWeMove. Στόχος της Εβδομάδας ΚΙΝΗΣΗΣ είναι η προώθηση των ευεργετικών αποτελεσμάτων της καθημερινής κίνησης και της τακτικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό και την σωματική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη. Ένα ευρύ φάσμα φορέων της σωματικής δραστηριότητας (που εμείς ονομάζουμε Διοργανωτές ΚΙΝΗΣΗΣ ) συντονίζουν τις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων υφιστάμενων και νέων δραστηριοτήτων φυσικής άσκησης, για την Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ.

 • Τι είναι Διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ?

  Οι διοργανωτές ΚΙΝΗΣΗΣ είναι οι πρωταγωνιστές της Εβδομάδας ΚΙΝΗΣΗΣ. Είναι αυτοί που πραγματοποιούν την Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ.Ένας Διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ είναι μια εθελοντική θέση, αλλά ο ISCA και οι Εθνικοί Συντονιστές σε κάθε χώρα μπορούν να τους δώσουν συμβουλές για το πώς θα αναζητήσουν χρηματοδότηση και υποστήριξη για τις εκδηλώσεις τους. Είναι δουλειά του Διοργανωτή ΚΙΝΗΣΗΣ να επιλέξει τον τύπο της εκδήλωσης και την τοποθεσία, την εγγραφή του στη δικτυακή πύλη moveweek.eu, να συγκεντρώσει την ομάδα που χρειάζεται για την υλοποίησή της, να την προωθήσει στην κοινότητά του και να επιβλέπει καθώς η διοργάνωση ξεδιπλώνεται μέρα με τη μέρα.

 • Ποιός μπορεί να γίνει Διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ ?

  Ένας διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ μπορεί να είναι μια αθλητική οργάνωση από την βάση της κοινωνίας, ομάδα, σχολείο, πανεπιστήμιο, εθελοντική ομάδα, εταιρεία, δήμος/πόλη ή ένα άτομο που οργανώνει ένα άθλημα ή μια εκδήλωση σωματικής δραστηριότητας για την Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ.

 • Πως λειτουργεί?

  Η Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα για όλους όσους ενδιαφέρονται να είναι σωματικά δραστήριοι ή να κάνουν τους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν. Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας ΚΙΝΗΣΗΣ, εκατοντάδες εκδηλώσεις θα πραγμτοποιηθιούν ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί να είναι εκδηλώσεις για να δοκιμάσετε αθλήματα σε τοπικούς συλλόγους ή γυμναστήρια, εκδηλώσεις για περπάτημα, τρέξιμο για διασκέδαση, ποδηλατικές βόλτες, παιχνίδια δρόμου, εκδηλώσεις σχολικών αγώνων, εκδηλώσεις σε επιχειρήσεις, εκδηλώσεις για όμαδες ανθρώπων που δύσκολα προσεγγίζονται, οι πιθανότητες περιορίζονται μόνο από την φαντασία μας! Το μέγεθος της εκδήλωσης μποπρέι να διαφέρει – από μικρές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τοπικές ομάδες έως μεγάλες εκδηλώσεις της κοινότητας ή μεγάλες εκδηλώσεις για όλη την πόλη. Η Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ είναι για να διασκεδάσετε και να βρείτε την δικιάσ σας ΚΙΝΗΣΗ. Εφ 'όσον η εκδήλωση κάνει τους ανθρώπουν να είναι σωματικά δραστήριοι, τότε μπορεί να είμαι μέρος της Εβδομάδας ΚΙΝΗΣΗΣ.

 • Τι πρέπει να κάνω?

  1. Κάνε εγγραφή ως Διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ στο MoveWeek.eu.
  2. Δήλωσε μια εκδήλωση στην Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ.
  3. Οργάνωσε και προώθησε την εκδηλωσή σου.


  Εργαλειοθήκες, αφίσες, φυλλάδια, πανό και άλλα διαφημιστικά υλικά είναι επίσης διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους Διοργανωτές ΚΙΝΗΣΗΣ, να σχεδιάσουν, να συγκεντρώσουν υποστήριξη για την προώθηση και την εκτέλεση της εκδήλωσής τους.

Γίνε μέλος της ΟΜΑΔΑΣ

 • 6 117 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
 • 14 105 Εκδηλώσεις ΚΙΝΗΣΗΣ
 • 3 444 930 Συμμετοχές

Η αλλαγή απαιτεί χρόνο, αλλά μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για την συμμετοχή όλων στον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα.

Γίνε Διοργανωτής ΚΙΝΗΣΗΣ - Προώθησε την φυσική άσκηση

Προώθησε την φυσική άσκηση